Amway face parte din familia de companii Alticor, care a generat o cifră globală de vânzări de 7,1 miliarde de dolari în 2007*.

*Pe baza rezultatelor din anul fiscal care s-a încheiat la 31 decembrie 2007.

Acum peste 45 de ani, Rich DeVos şi Jay Van Andel, doi tineri antreprenori din SUA, au creat un plan care le-a permis să înceapă propria lor afacere de distribuţie a unor produse de calitate oferind totodată şi altor persoane o oportunitate de afaceri deosebită.  Această oportunitate de afaceri a transformat Amway într-una dintre cele mai mari companii de vânzări directe din lume.

Astăzi Amway oferă peste 450 de produse exclusive şi servicii, precum şi o reţea performantă de distribuţie, toate susţinute de peste patru decenii de experienţă în afaceri, de care puteţi beneficia oricând aveţi nevoie.

Sediul general al Amway din Ada, Michigan are o lungime de peste 1,6 km. Aici îşi desfăşoară activitatea peste 300 de cercetători şi oameni de ştiinţă, echipe de cercetare şi dezvoltare a produselor, precum şi personal auxiliar. Toate aceste resurse sunt dedicate sprijinirii intreprinzătorilor Amway pentru a obţine succesul în afacerea lor. În Ada se află şi una dintre cele patru unităţi de producţie globale (celelalte trei sunt în Buena Park, California, SUA; Lakeview, California, SUA; şi Guangzhou, China). Pe lângă aceste unităţi de producţie, în Lakeview mai funcţionează şi fermele organice unde se cultivă ingredientele naturale ce intră în compoziţia produselor noastre de nutriţie şi sănătate. Alte ferme asemănătoare sunt cele din Trout Lake, Washington, SUA; El Petacal, Mexic; şi Tiangu, Ceara, Brazilia. 

Cuvintele cheie în secolul 21 sunt ‘Gândeşte local, acţioneză global’. Amway se călăuzeşte după acest principiu de peste 45 de ani. Având filiale în peste 80 de ţări şi teritorii şi un portofoliu de produse conceput special pentru a satisface cerinţele fiecărei pieţe, Amway este una dintre cele mai importante companii de vânzare directă din lume.  

Oportunitatea de afaceri Amway este disponibilă pentru oameni din toată lumea, ajutându-i să ducă o viaţă mai bună şi să-şi împlinească speranţele personale împreună cu familiile lor.

Amway România Marketing S.R.L. este o companie de vânzări directe, una dintre cele 57 de filiale Amway existente în întreaga lume. Inaugurarea oficială a Amway România Marketing S.R.L. a avut loc pe data de 10 Noiembrie 1997.

Amway România are sediul central în capitala ţării, Bucureşti, Strada Banu Antonache, nr. 40-44, et. 5, Sector 1, cod poştal 011665.

Amway România distribuie peste 600 de produse de larg consum.


Propria dvs. afacere Amway

Oportunitatea potrivită pentru dumneavoastră

Foarte des viaţa este un sacrificiu între a câştiga banii de care ai nevoie şi a avea flexibilitatea şi timpul necesare pentru a trăi viaţa din plin. Există o alternativă care va reda controlul asupra acestei situaţii, care vă oferă posibilitatea de a lucra atunci când doriţi având şi timp pentru familie şi prieteni, precum şi oportunitatea de a câştiga un venit suplimentar necesar.

Susţinuţi de produse pe care le veţi îndrăgi

Veţi putea oferi mărci exclusive ale Amway – susţinute de garanţia satisfacţiei 100% oferită de Amway Acestea sunt produse de care puteţi fi mândri şi pe care le puteţi recomanda cu încredere. Alături de Amway aveţi acces la cea mai variată gamă de produse destinate vânzării directe din lume, produse susţinute de peste 46 de ani de experienţă şi sute de brevete.

Desfăşurarea afacerii prin intermediul internetului

Noi cei de la Amway dezvoltăm în permanenţă noi produse şi noi servicii pentru IPA – iar paginile noastre de Internet nu fac excepţie de la această regulă. Multe dintre filialele noastre din Europa îi sprijină pe IPA prin intermediul site-urilor de e-commerce; oferindu-le acestora o modalitate simplă şi convenabilă de a-şi administra afacerea on-line şi oferind clienţilor o metodă simplă de a cumpăra produsele.

Puteţi conduce afacerea pentru a o transforma în unica sursă de venit sau o puteţi dezvolta în paralel cu serviciul dumneavoastră obişnuit ca sursă adiţională de câştig. Orice aţi decide, Amway vă pune la dispoziţie informaţiile şi sprijinul de care aveţi nevoie.

Este decizia dumneavoastră – dumneavoastră alegeţi!

PLANUL AMWAY DE VANZARI SI MARKETING

Planul Amway de Vânzări şi Marketing se bazează pe echilibrul dintre vânzarea directă a produselor şi a serviciilor către Clienţi şi înscrierea de noi IPA, astfel încât să vă dezvoltaţi propria afacere.

Toată lumea cunoaşte modul în care magazinele îşi obţin profitul: cumpără produse la preţ de vânzare en gros, după care vând la un preţ mai mare. Această diferenţă de preţ, adaosul, reprezintă profitul lor. Situaţia noastră este similară - câştigaţi adaosul pentru fiecare produs pe care îl vindeţi cu amănuntul. Dar recompensele pe care vi le acordă Amway nu se sfârşesc aici.

IPA pot obţine profit în trei moduri:

 1. Adaosul comercial: majoritatea produselor Amway generează un adaos de aproximativ 30% atunci când sunt comercializate la preţul recomandat de vânzare cu amănuntul. Bineînţeles, ca orice comerciant cu amănuntul, puteţi să stabiliţi adaosul pe care îl doriţi.
 2. Bonus de performanţă pentru volum personal: Amway îi răsplăteşte pe IPA cu bonusuri calculate pe baza volumului de vânzări personale.
 3. Bonus de performanţă pentru volumul de grup. IPA pot fi recompensaţi cu bonusuri suplimentare pe baza volumului de vânzări efectuate de alte persoane pe care le-au introdus sau le îndrumă în reţeaua Amway. Aceşti oameni fac parte din „linia descendentă de îndrumare”. Plata acestor bonusuri suplimentare nu afectează bonusurile plătite către cei ce fac parte din linia descendentă de îndrumare.

Echilibru pentru afacerea dumneavoastră

Recompensele financiare sunt doar o parte a beneficiilor pe care vi le aduce oportunitatea Amway. Pe măsură ce un IPA are mai mult succes, acestuia i se acordă un nivel superior de recunoaştere, care poate include participarea la evenimente motivaţionale, călătorii şi seminarii de afaceri organizate în locuri minunate. Planul nu recompensează pe nimeni pentru simplul fapt că a îndrumat alte persoane - o afacere Amway de succes se bazează pe echilibrul între vânzarea de produse şi îndrumarea altora să procedeze la fel.


PRODUSELE AMWAY 

 

Amway oferă o varietate de produse exclusive din game competitive care satisfac nevoile consumatorilor din lumea întreagă. De la suplimente alimentare la sisteme de tratare a apei, de la cosmetice la detergenţi universali, vă punem la dispoziţie peste 600 de produse diferite concepute special pentru a respecta aşteptările consumatorilor şi reglementările legale din peste 80 de pieţe diferite.

Amway şi-a construit o reputaţie solidă pe baza calităţii şi valorii produselor pentru întreţinerea locuinţei şi pentru spălat rufe (mărci de reputaţie internaţională precum SA8™, L.O.C.™). În prezent Amway distribuie mai multe game de produse, printre care ARTISTRY™ (produse pentru întreţinerea tenului şi produse cosmetice), NUTRILITE™ (produse pentru nutriţie şi sănătate), SATINIQUE™ (produse pentru păr), BODY SERIES™ (igienă personală), GLISTER™ (igienă orală) şi altele.

Garantăm calitatea produselor Amway şi satisfacţia consumatorilor. Dacă nu sunteţi pe deplin satisfăcut de unul dintre produsele noastre, puteţi să returnaţi produsul respectiv şi să primiţi contravaloarea acestuia.


Avantajele oportunităţii Amway:

 • Un plan de afaceri bine definit
 • Dvs. controlaţi modul de dezvoltare al afacerii
 • Flexibilitate - fie un venit suplimentar, fie o afacere full-time
 • Produse de o înaltă calitate
 • Satisfacţie garantată 100%
 • Costuri scăzute, risc scăzut la demararea afacerii
 • Fără stocuri
 • Nu există o limită minimă de achiziţionare de produse.

Formularul de inscriere Amway

* Campuri obligatorii

free templates
Make a Free Website with Yola.