System Hemel International  a  fost  înfiinţat  în  1991.

Compania produce şi comercializează produse cosmetice naturale pe bază de miere, ceară de albine, unt de cacao, uleiuri vegetale, uleiuri eterice, extracte din plante medicinale şi vitamine naturale.

Compania are sediul în Serbia, în localitatea Jagodina, iar astăzi operează prin intermediul a mai multe centre regionale şi internaţionale de distribuţie.

Dedicată întru-totul naturii, compania a dezvoltat o linie de producţie specifică ingredientelor active naturale. Sistemele şi tehnicile avansate de control al calităţii, prezente în întreg procesul de la producţie, depozitare şi distribuţie au facut ca produsele să nu conţină aditivi artificiali şi conservanţi.

Mai mult, compania oferă o garanţie 100% pentru toate produsele. Orice client nemulţumit de un produs are dreptul de a-l returna şi de a primi contravaloarea în decursul lunii curente.

Capacitatea totală de producţie lunară este de până la 4,500,000 unităţi de produse variate, distribuite exclusiv prin reţeaua de consumatori înregistraţi – colaboratori. Sistemul unic de distribuţie al produselor, dezvoltat să asigure cele mai mari câştiguri posibile pentru oameni de succes, împreună cu o implementare IT şi asistenţă on-line, au condus compania către cel mai înalt grad de satisfacere al colaboratorilor.

După ce au fost acoperite pieţele din Estul şi Sudul Europei, compania a pătruns cu succes şi în ţările Uniunii Europene, oferind colaboratorilor săi o posibilitate extraordinară – cel mai rapid mod de expediere al produselor la adresa dorită. Mai mult de atât, reţeaua de consumatori înregistraţi – colaboratori s-a răspândit în mai mult de 80 ţări din lume!

O confirmare formală a managementului orientat către client şi a implementării sistemelor de control a calităţii, compania asigură următoarele certificate ISO 9001:


 • EvroCert Quality Management System certificate, în conformitate cu JUS ISO 9001:2001,  reg. no. 076/00
 • ÖQS Quality Management System certificate, în conformitate cu ISO 9001:2000, reg. no. 3589/0
 • IQNet Quality Management System certificate, în conformitate cu ISO 9001:2000, reg. no. 3589/0

care   reprezintă  mult  mai  mult  decât  premii  –  o obligativitate  de  a convieţui împreună cu natura.

"Succesul nu are nicio legătură cu mediul în care ne-am născut şi în care trăim, succesul are legătură cu alegerea noastră dacă vrem să rămânem acolo." 

Metoda de distribuţie a produselor Hemel este cea bazată pe Network Marketing şi reprezintă o modalitate specifică de distribuţie a produselor prin reţeaua de consumatori.

Se bazează pe recomandări făcute prietenilor, vecinilor, rudelor, cunoştinţelor.

Este în natura oamenilor să comunice şi să simtă nevoia să transmită experienţele lor altora. Marketingul în reţea se bazează exact pe această necesitate.

CE OBŢINEŢI PRIN INTRAREA ÎN SISTEMUL NOSTRU...

Ceea ce este sigur este că nu pierdeţi nimic! Sistemul nostru de lucru vă oferă următoarele posibilităţi:

 • să folosiţi produse sănătoase, ecologice;
 • economisiţi şi să câştigaţi bani;
 • să nu vă ocupaţi de comerţ clasic;
 • să aveţi o afacere care nu necesită investiţii, dar poate aduce profituri mari;
 • să lucraţi în compania persoanelor dragi;
 • să lucraţi legitim şi legal;
 • să vă evidenţiaţi creativitatea;
 • să fiţi o persoană independentă din punct de vedere financiar şi să faceţi carieră în sistemul Hemel;
 • să obţineţi venituri lunare stabile, cu drept de moştenire;
 • să vă ajutaţi prietenii;
 • să călătoriţi;
 • să cunoaşteţi alte persoane şi să vă faceţi mulţi prieteni noi;
 • să vă realizaţi visele!

Aveţi nevoie numai de bunăvoinţă, de decizia de a schimba ceva în viaţa dvs., hotărârea fermă de a începe să lucraţi. Această activitate o poate realiza oricine, indiferent de educaţie şi de starea materială; puteţi lucra oricând, în orice loc, la orice oră; nu aveţi director sau şef, singuri decideţi cu cine lucraţi, când lucraţi, cât lucraţi şi cât de mare va fi câştigul dvs.

Inscriere in reteaua Hemel

Avem placerea de a va informa ca a sosit mult asteptatul moment de aderare la sistemul Hemel Linear de marketing in retea in Romania.

Conditiile de aderare la sistemul Hemel Linear de marketing in retea in Romania, sunt:

1. CONSUMATOR PRIVILEGIAT

a) Cumpara la alegere produse in valoare de 20p (pret cu reducere 25%) si pachetul cu materiale de lucru in valoare de 20 lei (card membru, catalog, contract, Regulament de lucru, Sistem de lucru, lista de preturi, flaieri), foloseste produse, nu are obligatii lunare de rulaj si nu beneficiaza de punctele realizate.

b) Studentii si pensionarii adera prin cumpararea pachetului cu materiale de lucru, folosesc produse, nu construiesc retea, nu au obligatii lunare de rulaj si nu beneficiaza de punctele realizate.

2. PARTENER - adera cumparand produse in valoare de 20p (pret cu reducere 25%) si pachetul cu materiale de lucru in valoare de 20 lei, iar punctele realizate lunar le foloseste pentru construirea retelei.

3. Fiecare consumator privilegiat poate deveni constructor de retea cu o achizitie de produse in valoare de 20p si are dreptul la calculul de castig pe baza rulajului lunar.

4. La categoria de consumator privilegiat pot adera numai persoane cu varsta peste 14 ani, daca poseda carte de identitate.

5. La categoria de partener pot adera numai persoane cu varsta de peste 18 ani.

6. Rulajul obligatoriu pentru calculul de puncte privind castigul lunar:

a) consumatorii privilegiati (studenti si pensionari) au obligatia de a achizitiona produse in valoare de 15p in 6 luni pentru mentinerea statutului de membru in sistem,

b) partenerii pe pozitii 10-15% au obligatia de rulaj personal lunar in valoare de 10p,

c) partenerii pe pozitii 20-30% au obligatia de rulaj personal lunar in valoare de 15p,

d) partenerii pe pozitii de manageri au obligatia lunar sa inscrie cel putin un partener.

Membrii actuali din sistemul par adera la Sistemul Hemel linear de marketing in retea in Romania numai cumparand pachetul de lucru in valoare de 15 lei.

Membrii din sistemul Hemel precedent Linear de marketing in retea, adera la sistemul Hemel linear de marketing in retea in Romania in aceleasi conditii in care adera persoanele care pentru prima data adera la sistem.

Cetatenii straini adera la sistem in aceleasi conditii ca si cetatenii romani iar castigul se va vira in cont bancar in lei la o banca din Romania.


CATALOGUL HEMEL 2013

          


Compania HEMEL INTERNATIONAL are propria echipă de cercetări ştiinţifice, propria producţie şi distribuţie, tehnologie modernă, datorită căreia capacitatea totală de producţie, dozaj şi ambalare depăşeşte 5.000 de kg.

Procedeul tehnologic unic de producere a cremelor, pe o linie total automatizată, este controlat de sistemul de calculatoare care elimină posibilitatea greşelii umane.

Hemel Cosmetics face parte din vârful ierarhiei de cosmetică modernă contemporană. Reprezintă o combinaţie unică din cele mai bune remedii din natură, adică din plante, produse apicole şi vitamine. Cei care au conceput compoziţia produselor s-au inspirat din reţete vechi de 5.000 de ani.

Ingredientele produselor Hemel sunt: mierea, ceara de albine, uleiurile eterice şi extractele din plante medicinale (sunt folosite aproape 50 feluri de plante), apoi uleiuri vegetale (de migdale, de măsline şi de ricin), ulei de parafină, unt de cacao, vitamine de origine naturală (A, D, E, C şi B complex, etc.).

Toate produsele sunt complet naturale, concentrate şi de aceea se aplică pe pielea umedă, cu mâinile umede, în cantităţi mici. Sunt ecologice, netoxice, nu conţin coloranţi artificiali, arome artificiale, emulgatori şi conservanţi. Conservanţii artificiali nu sunt necesari pentru că ceara de albine are un conţinut bogat de substanţe de conservare, cu acţiune practic fără durată, apoi mierea dar şi unele plante precum busuiocul, coada şoricelului, etc. De fapt, conservanţii artificiali cauzează frecvent reacţii alergice pe piele. După standardul european, dacă o colecţie de cosmetice are prag de intoleranţă 3%, este bună. Produsele Hemel au prag de intoleranţă de 0,03%, deci este deosebit de bună.

Toate produsele sunt testate, atestate şi protejate.

Această colecţie este destinata intregii familii pentru că ne oferă produse pentru orice vârstă, de la nou-născuţi până la bătrâni, apoi pentru orice tip de ten şi, în acelaşi timp, pentru o îngrijire completă datorită faptului că are produse pentru întreaga suprafaţa a pielii, deci din cap până la picioare.

Despre plante şi produse apicole se poate discuta foarte mult, dar pentru o mai bună înţelegere a acţiunii acestor produse trebuie reţinută proprietatea uleiurilor eterice de a pătrunde în timp de 20 de secunde până la 2 minute până la stratul inferior al pielii, iar în timp de 20 de minute ajung în circulaţia sangvină şi, în acest fel, au efecte benefice asupra întregului organism, întărind sistemul imunitar. Uleiurile eterice îmbunătăţesc oxigenarea.

Produsele apicole şi plantele medicinale acţionează prin sinergism, întărind circulaţia şi înlăturând impurităţile atât în profunzime cât şi la suprafaţa pielii. Senzaţia de căldură şi usturime în timpul şi imediat după aplicarea produsului, mai ales în primele 7-10 zile, nu trebuie înţeleasă ca o alergie, ci ca o reacţie normală care rezultă din vasodilataţie, ceea ce de fapt este dorit.

Deşi nu conţin apă, produsele hidratează pielea pentru că atrag apa din straturile profunde şi previn deshidratarea acesteia.

Produsele Hemel au acţiune de peeling profund pentru că, în mod natural, îndepartează celulele moarte. În acelaşi timp, accelerează regenerarea şi maturizarea celulelor tinere.

Deosebit de important este să nu  folosim în acelaşi timp aceste produse cu alte produse care au un conţinut de substanţe chimice, pentru că acestea pot diminua efectele benefice ale produselor naturale.

Produsele cosmetice sintetice dau rezultate rapide asupra pielii dar, întrerupând folosirea lor, pielea îşi revine brusc la starea iniţială.

Folosind produse Hemel, efectele sunt vizibile abia după câteva săptămâni, dar efectele sunt puternice şi de durată.

Toate produsele se păstrează la temperatura camerei, bine închise, cu excepţia uleiului Full Pleasure, uleiul antirid şi uleiul Fresh, care trebuie păstrate la loc răcoros şi întunecat, sub temperatura de 18°C.

Oferta Hemel pentru ziua de naştere

Dorim ca fiecare zi din anul 2011 să vă fie deosebită, precum v-ar fi ziua de nastere! 

Orice membru care sună de propria zi de naştere şi realizează o comandă în valoare de minim 120 lei primeşte un cadou! 

 • Ceva complet nou,
 • Ceva complet autentic şi
 • Ceva ce le este tuturor necesar.

Inscrie-te acum in reteaua Hemel !

Formularul de inscriere Hemel

Doresc inscriere ca membru:*Comanda trebuie sa fie de minim 20 Puncte.

* Campuri obligatorii

IMPORTANT: Produsele comandate şi cheltuielile de livrare se achită                                    la ridicarea coletului. 

free templates
Make a Free Website with Yola.