Life Care Corp este compania Nr. 1 in industria BIO din Romania.

Cu peste 35.000 de clienti parteneri, peste 800 de articole si o cifra de afaceri de 10 milioane Euro anual (valoare 2008) Life Care isi deschide portile in 2009 spre intreaga Europa. Ungaria, Bulgaria vor beneficia in prima faza de aceasta oportunitate.

Life Care Corp este detinatoarea brandurilor Life Impulse (suplimente alimentare lichide organice), BioHAUS (detergenti ecologici), Krauter Natur Arzt (cosmetice terapeutice cu ingredinete controlate biologic), Life Glam (accesorii beauty), BIOfusion (alimente functionale - in curand disponibile).

In plus, Life Care Corp. este compania ce reprezinta EXCLUSIV in Romania, Bulgaria, Serbia si Moldova pe cei mai puternici si cei mai premiati producatori BIO din lume:

 • Logona
 • Alma Win
 • Dynamic Health

Gama de produse este formata in special din produsele BIO: detergenti, produse de ingrijire corporala naturale, cosmetica decorativa (make-up) si suplimente nutritive.

 • In viitorul apropiat vor fi disponibile servicii de telefonie mobila/fixa, internet, produse electronice.
 • In prezent are peste 35.000 de membrii inregistrati, cu o crestere lunara de peste 20%. Oricine poate deveni consumator. Daca doreste, poate chiar porni o afacere personala (similara unei franchize) pe baza acestor produse.
 • Life Care foloseste o platforma Multi Level Marketing, cel mai complex si recompensatoriu sistem de management al unei retele de consumatori. Fiecare cumparatura este rasplatita pe baza unei evidente computerizate si pe baza unei grile de bonificatii predefinite·
 • Life Care este compania ce dezvolta si sustine comunitatea BIO (adica orice persoana interesata de produse BIO si stilul de viata BIO si este dispusa sa impartaseasca aceasta preocupare).

Life Care este o companie care pune pret pe calitate. Pentru a oferi servicii de calitate si produse de calitate Life Care este o companie certificata ISO 9001 (click pentru a vizualiza certificatul ISO 9001 - Life Care Corp).

Life Care este unul dintre initiatori Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de produse BIO din Romania si este un puternic sustinator prin actiuni de lobby a reglementarii legislatiei Bio in Romania.

In acelasi timp Life Care este un membru activ in Asociatia RODSA (Romanian Direct Selling Association), avand responsabilitati in Comitetul Director RODSA.

Prezentarea afacerii

In Life Care gasesti lucrurile care iti plac cel mai mult de la viata: 

 • o modalitate de a trai sanatoasa/sanatos;
 • oameni cu preocupari identice cu ale tale;
 • bani suficienti ca sa iti permiti orice;
 • acces la o lume diferita de cea "gri" de zi cu zi.

Daca vrei ca toate acestea sa le primesti trebuie sa investesti putin in tine: in mintea ta, in corpul tau, in stilul tau de a vedea lucrurile.

Acestea sunt elementele de baza, care iti vor aduce avantaje pe care nici nu ti le imaginezi!

Mai departe este doar tehnica pe care o vei invata de la ceilalti care au inceput asa, ca tine, si acum sunt cei mai buni.

De ce Life Care ca o afacere personala? O "franciza" proprie?

-Pentru ca pana acum ai muncit prea mult la serviciul tau si ai castigat prea putin.
-Pentru ca trebuie sa accepti prea multe de la sefii tai.
-Pentru ca nu ai timp liber sau veniturile tale sunt insuficiente pentru ca tu sa te poti bucura de viata.

Dar mai ales pentru ca toti simtim nevoia de calitate in viata noastra: produse de calitate, oameni de calitate in jurul nostru si, in special, o viata mai frumoasa cu tot ce ai nevoie: o casa a ta, excursii in jurul lumii, masina pe care ti-o doresti, bursa de studii la scoli de renume.

Si toate astea doar daca iti deschizi mintea si incerci sa nu mai muncesti in acelasi stil ineficient ca pana acum, stil care ti-a demonstrat ca nu te duce la nici o finalitate fericita.

Life Care iti ofera o solutie completa de franchiza: produse BIO unice de super calitate, un mod de lucru si sistem de perfectionare personala.

In plus Startul este fara nici o investitie si fara riscuri! Propria TA afacere!

Indiferent de momentul inscrierii, fiecare intreprinzator independent are aceleasi sanse si oportunitati de succes pe baza timpului investit, motivatiei si efortului personal.

In cadrul afacerii Life Care, exista doua modalitati prin care intreprinzatorii pot obtine venit. Mai intai, prin vanzarea de produse catre clienti (adaos comercial). Apoi, prin intermediul bonusurilor care se platesc in functie de volumul vanzarilor, in functie de numarul si valoarea produselor vandute catre clienti finali. Calculul acestui bonus ia in considerare si vanzarile realizate de intreprinzatorii pe care i-ati introdus direct sau indirect in afacere, i-ati pregatit si i-ati ajutat sa isi construiasca propria lor linie linie de indrumare.

Cele doua modalitati expuse mai sus reprezinta baza Planului de Marketing LifeCare.

Avantajele acestui sistem de lucru (MLM)

Spre deosebire de locatiile de vanzare clasice, MLM presupune comercializarea produselor si serviciilor direct catre consumatori. Consumatorii companiei Life Care sunteti dumneavoastra, consultantii. Clientii dumneavoastra pot fi cei apropiati dumneavoastra. MLM nu inseamna sa bati la usa unor necunoscuti, ci pe baza satisfactiei personale sa expui produsele tale, cu scopul final de a deveni consultant.

De regula vanzarea implica si explicarea produselor precum si recomandari personalizate.

Vanzarea ofera clientilor posibilitatea de a vedea, testa si aprecia produsul in timpul liber, acasa sau cu prietenii. Produsele sunt apoi livrate direct la adresa indicata de client.

Life Care ofera totodata si oportunitatea de a dezvolta o afacere proprie, de a acumula noi cunostinte, mai ales referitor la produse si la tehnicile de management in afaceri. Profiturile intreprinzatorilor sunt direct proportionale cu volumul bunurilor comercializate catre clientii finali si constau din adaosul comercial si bonusuri pe baza volumului de vanzari. Intreprinzatorii independenti nu realizeaza profituri din atragerea de noi parteneri in afacere.

Beneficiind de un program de lucru flexibil, intreprinzatorii pot alege sa lucreze cu jumatate de norma pe langa slujba cu norma intreaga, sau sa transforme afacerea Life Care intr-o veritabila cariera.

Cum te putem ajuta?

Life Care inseamna sa investesti putin in tine: in mintea ta, in corpul tau, in stilul tau de vedea lucrurile. Acestea sunt elementele de baza, care iti vor aduce avantaje pe care nici nu ti le imaginezi!

Mai departe este doar tehnica pe care o vei invata de la ceilalti care au inceput asa, ca tine, si acum sunt cei mai buni Group One Consulting si Cosultantii tai seniori.

Afacerea Life Care este un plan de cariera de 3-5 ani pe care il poti planifica si masura in fiecare moment. Ai la dispozitie o multitudine de unelte care sa te ajute in acest plan.

Beneficii 

Ca sa nu iti rapim prea mult timp, iata o lista cu beneficiile Life Care.

Tu hotarasti de ce anume din cele de mai jos vrei sa beneficiezi:

1. Reduceri pentru membrii

 • 20% pentru orice comanda indiferent de valoare
 • 5% in plus pentru comenzi mai mari de 500 RON (cumulate intr-o luna)**
 • 10% in plus pentru comenzi mai mari de 1000 RON (cumulate intr-o luna)**
 • 10% bonus din valoarea comenzii, numai la prima comanda, daca aceasta este minim 250 Lei.**
 • 100 Lei bonus daca in primele 3 luni consecutive valoarea comenzilor tale este de minim 250 lei in fiecare luna.**

** Se acorda in  produse in luna urmatoare celei in care au fost indeplinite cerintele.

2. Posibilitatea dezvoltarii unei FRANCIZE Life Care.

 • produse BIO
 • ajutor din partea celui care te recomanda (sponsor)
 • stadii de pregatire alaturi de cei mai buni
 • invitatii la cinele festive

3. Pentru Directorii Life Care:

 • Bonusuri speciale
 • Masina pe care si-o doreste
 • Excursii anuale
 • Functii de conducere in Group One, organizatia de lideri de elita Life Care
+ multe alte premii si recunoasteri speciale.

Produsele din portofoliul Life Care sunt produse premium dezvoltate de cei mai importanti producatori de cosmetice, suplimente nutritive si detergenti BIO din lume. Calitatea lor este autentificata de organisme certificatoare independente recunoscute international, precum ECOCERT sau BDIH si de catre Ministerul Sanatatii din Romania.

Standardul BDIH precizeaza care sunt ingredientele ce pot intra in compozitia produselor, ce sisteme de conservare sunt admise si se asigura ca produsele nu sunt testate pe animale. Principiile ce definesc conceptul BDIH privind ‘cosmeticele naturale controlate' sunt : protejarea naturii – in timpul exploatarii materiilor prime utilizate, se doreste ca natura sa fie cat mai putin perturbata, luandu-se in considerare protectia animalelor. Este exclusa interventia sau manipularea genetica asupra patrimoniului ereditar al plantelor sau animalelor; transformarea cu grija a materiilor prime in produse finite, fara sa presupuna reactii chimice.

 

Ambalajele trebuie sa fie economice si sa respecte mediul inconjurator; cosmeticele naturale controlate trebuie sa renunte la coloranti si conservanti sintetici, si sa contina substante cu potential alergic redus. ECOCERT este un organism international de inspectie si certificare a produselor ecologice, ce verifica conformitatea produselor ecologice cu legislatia europeana, nationala si cu standardele internationale in vigoare. Produsele certificate ECOCERT nu au in componenta lor: uleiuri minerale, silicon, emulgatori precum PEG, Parabeni, parfumuri sintetice, matrite sintetice sau solventi precum Propylene Glycol.

Fiecare ingredient din compozitia produselor Life Care este atent selectionat si procesat astfel incat valoarea lui pentru organism sa fie maxima. Produsele Life Care fie ca sunt naturale, fie ca au in continutul lor ingrediente organice sau ca sunt 100% BIO reprezinta alternativa sanatoasa pentru sustinerea si protejarea organismului, ele fiind recomandate chiar si persoanelor sensibile sau alergice.

Vreau sa devin consultant

Cate oportunitati ai pierdut pana acum in viata TA?

De ce?

Iata ce ai in fata acum:

 • zero investitie si activitate in timpul liber!
 • fara sa fie obligatorile EXPERIENTA;
 • program flexibil;
 • fara sefi care sa iti "evalueze" activitatea;
 • recunoasterea muncii tale in CEC-uri lunare si prezenta in revista de specialitate;
 • apartenenta ta la o comunitate deosebita de oameni ce stiu sa-si faca viata frumoasa;
 • "Franchiza" bazata pe produsele BIO Nr.1 in Europa ce aduc sanatate tie, familiei si celor cunoscuti;
 • O cifra de afaceri a sistemului de lucru de peste 200 milioane doar in Romania!
 • Peste 40 de milioane pe persoane implicate in lumea intrega.

Toate astea pentru ca tu sa castigi 100Euro / luna, 300, 500, 1000, 2000 Euro lunar
                             ......sau chiar mai mult !

In plus, Life Care te rasplateste atunci cand esti un Director cu:

 • perioade de pregatire cu specialisti in domeniu
 • masina pe care ti-o doresti
 • casa pe care ti-o doresti
 • excursii anuale.

"Este o oportunitate si pentru MINE?"

Daca raspunsul este DA, Life Care este oportunuitatea TA de a alege cum sa traiesti!

Incepe chiar azi sa traiesti mult mai linistit financiar. De restul se ocupa Life Care si sponsorul tau!


Intra acum in lumea Life Care! O lume a calitatii.

Formularul de inscriere LifeCare

Comanda nu este obligatorie la inscriere

* Campuri obligatorii

Coletele cu produse Life Care ajung la destinatar in maxim 24 - 48 h de la data validarii comenzii, in functie de marimea localitatii in care acesta se trimite.

In cazuri exceptionale acest termen poate fi prelungit la 72 h.

Se iau in considerare doar zilele lucratoare.

Pentru comenzile cu valoare intre 0 - 70 lei taxa de transport este 20 lei.

Pentru comenzile cu valoare intre 70 - 130 lei taxa de transport este 15 lei.

Comenzile cu valoare de peste 130 lei beneficiaza de LIVRARE GRATUITA!

Coletele Life Care se livreaza prin intermediul urmatoarelor firme de curierat: TNT, FAN CURIER, GLS.

Dar noi nu putem sa te convingem de nimic.
Doar TU hotarasti.
Noi suntem aici.
free templates
Make a Free Website with Yola.