Herbalife Ltd. (abreviere: HLF) este o companie internaţională din domeniul nutriţiei şi al vânzărilor directe. Produsele noastre includ shake-uri şi gustări proteice; suplimente nutriţionale pentru fitness şi energie; produse pentru îngrijire personală. Compania încearcă să-şi atingă scopul de a "schimba viaţa oamenilor", printr-o reţea de marketing şi distribuţie formată din 1.8 milioane de distribuitori independenţi, care conduc afacerea în 72 de ţări din întreaga lume. Pentru cei care doresc să devină distribuitori, compania asigură o oportunitate de afacere foarte motivantă.

Herbalife a fost fondată de către antreprenorul Mark Hughes în California în anul 1980. În iulie 2002 compania a fost achiziţionată de către grupul de investiţii condus de Whitney & Co LLC şi Golden Gate Capital, Inc. În aprilie 2003, Michael O. Johnson s-a alăturat companiei ca CEO. Johnson a făcut parte 17 ani din Walt Disney Corporation, în ultimii ani ca Preşedinte al Disney International. El a adus în Herbalife dovezi ale succesului ca manager şi leader, inclusiv realizări semnificative în extinderea afacerii, operaţiuni internaţionale, vânzări, marketing şi produse inovatoare.

În decembrie 2004 compania a fost listată la Bursa din New York, sub simbolul "HLF". În 2007 compania a înregistrat vânzări directe în valoare de 3.5 miliarde USD.

Herbalife şi-a propus să ofere consumatorilor produse de cea mai bună calitate. Organizaţiile de cercetare şi dezvoltare ale companiei combină experienţa propriilor specialişti în dezvoltare cu cea a unor cercetători şi doctori de înalt prestigiu. Cercetările şi dezvoltarea produselor sunt supravegheate de către Dr. Steve Henig, doctor în medicină. Echipa este supravegheată de către un Consiliu de Consultanţi în domeniul nutriţiei şi sănătăţii şi de către un Consiliu de Cercetători Ştiinţifici, compus din cercetători renumiţi, din domeniul nutriţiei. Printre aceştia se numără Dr. Louis Ignarro, Doctor în Medicină, câştigător al Premiului Nobel în Medicină, în anul 1998. Ambele Consilii sunt conduse de Dr. David Heber, Doctor în Medicină, profesor la catedra de Medicină şi Sănătate Publică a Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii California din Los Angeles (UCLA).

Herbalife face nenumărate cercetări avansate pentru suplimentele sale alimentare. În 2003, Herbalife a oferit o sponsorizare Centrului de Nutriţie Umană al Universităţii din California, Los Angeles (UCLA), pentru a înfiinţa Laboratorul de Nutriţie Celulară şi Moleculară Mark Hughes, pentru cercetări în domeniul nutriţiei umane. Pe de altă parte, compania a deschis un Centru de Producţie şi Ştiinţă, cu o suprafaţă de 10,000 ft, în Torrance, South Bay, California. În august 2007 Compania a acordat o bursă de studiu Centrului Naţional de Cercetare a Produselor Naturale, din cadrul Şcolii de Farmacie din Mississippi. Această bursă le va permite celor de la Centrul de Cercetare să identifice şi să studieze ingredientele naturale aflate în plante, care pot fi folosite la fabricarea viitoarelor suplimente alimentare şi produse de îngrijire personală ale Companiei Herbalife.

Din 2008 Herbalife a deschis oficial reprezentanta sa in Romania!


O AFACERE CU OAMENI SI PENTRU OAMENI !

Actvitatea se desfasoara in 2 directii principale:

A. Consultanţă si servicii oferite clientilor: un consultant de nutritie Herbalife ofera clientilor informatii si recomandari privind alegerea programului personalizat, stil de viata si monitorizare.

B. Manageriat: selectie colaboratori, instruire, organizare si coordonarea unei echipe de consultanti.

Alegeti ce tip de activitate vi se potriveste!

Pentru aceste 2 directii de activitate selectam colaboratori care sa corespunda urmatoarelor cerinte:

 • Abilitati pentru munca cu oamenii, comunicare, spirit de echipa, personalitate, atitudine pozitiva, deschidere spre domenii noi.
 • Pentru activitatea de manageriat selectam persoane cu initiativa, spirit organizatoric, abilitati coordonare, personalitate, calitati de lider, ambitie si dorinta de a dezvolta o afacere proprie in acest domeniu (persoanele care nu au experienta dar cred ca intrunesc aceste cerinte vot fi ajutate sa-si dezvolte abilitatile).

Cel mai generos plan international de marketing 

A. Cele mai mari venituri din acest sistem de afaceri.
>>> 72% din incasarile companiei sunt platite consultantilor <<<

B. Principalele surse de profit.

Puteti obtine concomitent mai multe tipuri de profit lucrand in cele doua directii de activitate.

 1. Profit direct: 25 - 50 %
 2. Profit indirect: 8 - 25%
 3. Onorarii de autor: 5%
 4. Bonusuri productionale: 2 - 7%
 5. Traininguri internationale si vacanţe gratuite

 Castigati proportional cu efortul depus!

Instruire asigurata pentru toate nivelurile

  A. Seminarii de nutritie si marketing:

 • Pregatire graduala pana la echivalenta celor mai inalte scoli
 • Pe plan national si international
 • Instruirea este asigurata de lideri de succes, personalitati din staful Companiei si medici din Consiliul Medical Herbalife

  B. Trainiguri pentru incepatori:

Consultantii incepatori vor beneficia de sprijinul unui indrumator cu experienta. Cursurile pentru incepatori sunt gratuite si ofera recomandari practice referitoare la:

 • Consultanta in domeniul nutritiei
 • Metode de reclama specifice si organizarea afacerii

  C. Cursuri pentru supervisori:

Trainiguri pe plan national si international pentru consultantii aflati pe trepte avansate de cariera. La acest nivel supervisorii primesc informatii referitoare la activitatea de coordonare a echipei, eficienta afacerii si dezvoltarea personala.

  D. Instrumente: cursuri, manuale, HBN TV, Internet, casete video.

Ce va intereseaza?

 • Un venit suplimentar?
 • Sa fiti propriul dvs. sef?
 • Sa preluati controlul asupra destinului dvs. financiar?
 • O afacere accesibila, sigura, fara riscuri financiare cu investitii mici si profituri substantiale?

Felicitari!

Deja ati facut primul pas. Ati aratat initiativa prin simplul fapt ca va intereseaza sa faceti o schimbare in viata dvs. Aveti scopuri indraznete si noi va vom arata cum sa le realizati.

OFERTA NOASTRA = SUCCESUL HERBALIFE

Domeniul de activitate Wellness & Nutrition va avea cea mai dinamica dezvoltare in deceniul urmator.

Cele mai bune produse de nutritie din lume. Este foarte usor sa reusesti avind sustinerea unei companii puternice si produse de inalta clasa care ajuta oamenii sa obtina rezultate impresioante. Produsele sunt exclusive si brevetate, oamenii le doresc, au nevoie de ele si astfel produsele fac mai mult decit spunem noi promovindu-le.

Planul International de Marketing – sistem generos de recompensare. Cel mai inalt nivel de plata din industria de profil si nu avem limite de cistiguri. Noi primim banii ca si cum am fi actionarii Companiei si pentru aceasta ne implicam atit cit dorim.

O afacere proprie alaturi de noi nu inseamna doar sa primesti niste informatii si apoi sa te descurci de unul singur. Avem un plan de actiune, care a demonstrat rezultate incredibile. Iti vom arata cum sa te lansezi. Te vom instrui si iti vom da materialele necesare pentru a deveni un proprietar de afacere de succes.

Programul de instruire si sustinere. Pe linga faptul, ca iti furnizam un plan international de marketing de succes, iti aratam si pasul urmator. Cand vei incepe afacerea, vei avea un "indrumator", care te va ghida pe calea succesului, mai mult, noi avem intalniri si sesiuni de training in intreaga lume. Nu ne oprim aici! Ai la dispozitie si instruiri online disponibile 24 ore pe zi / 7 zile pe saptamana plus un canal TV de instruire prin satelit (HBN)

O echipa mondiala de specialisti te sustine si incurajeaza afacerea. Succesul financiar nu este singurul scop pe care il vei atinge. Sustinerea si experienta celor care si-au atins deja obiectivele financiare, te vor ajuta sa-ti construiesti afacerea. Ei vor impartasi metodele prin care au devenit independenti financiar si iti vor oferi idei care sa te ajute.

Sustinerea unei companii de 2 miliarde $! O companie gigant pe o piata cu un trend exploziv, Wellness & Nutrition, extinsa in 58 de tari ale lumii. Companie de succes, lider in domeniul nutritiei, fondata in 1980, cu o evolutie ascendenta si perspective de viitor. Companie internationala cotata la bursa NASDAQ.

   Este un avantaj sa fii intr-o echipa    castigatoare!

 

Produsele de calitate superioară de la Herbalife îşi propun să asigure fiecărui individ toate elementele de care are nevoie organismul, pentru a fi în formă şi sănătos. Herbalife optimizează calitatea acestor produse de nutriţie prin reţete unice şi prin ingrediente de cea mai bună calitate, atent selecţionate.

Un plan nutriţional echilibrat trebuie să asigure organismului vitamine, minerale, carbohidraţi sănătoşi, proteine din plante, grăsimi nesaturate şi fibre, plante şi antioxidanţi. Acest plan sănătos de alimentaţie presupune consumarea unor alimente diverse, dar în cantităţi moderate. Felul în care Herbalife îşi personalizează programele, astfel încât să vină în întâmpinarea nevoilor fiecăruia în parte, constituie mândria noastră; aceste programe personalizate se concentrează pe asigurarea unei nutriţii complete.

Încearcă Formula 1 de la Herbalife

Conţinutul de proteine din soia, carbohidraţi, principalele vitamine şi minerale, precum şi fibrele asigură o hrănire optimă a organismului ca parte integrantă a programului de control al greutăţii sau al unei nutriţii sănătoase; mai puţin de 220 calorii, pentru fiecare porţie, te vor ajuta să-ţi controlezi aportul caloric; proteinele din soia şi carbohidraţii sănătoşi te vor ajuta să ai senzaţie de saţietate şi să ai un nivel optim de energie; conţinutul bogat în cele mai importante vitamine şi minerale o să te ajute să atingi nivelul nutriţional recomandat. Formula 1 este parte integrantă a dietei zilnice şi o componentă esenţială a celor care vor să-şi controleze greutatea.

Controlul Greutăţii

Deprinderea de a te alimenta sănătos trebuie să devină parte integrantă a obiceiurilor noastre zilnice, iar produsele pentru controlul greutăţii de la Herbalife oferă tot ajutorul de care este nevoie: mici gustări sănătoase, băuturi calde sau reci cu conţinut scăzut de calorii, produse din plante şi fibre atent selecţionate Încearca Batonul Proteic, opţiunea ideală a unei mici gustări sănătoase atunci când ai nevoie de mai multă energie sau ai poftă de o gustare dulce, combinaţia ideală de proteine şi carbohidraţi, care asigură un nivel crescut de energie, plin de vitamina B necesară metabolismului, cu conţinut de numai 140 calorii pentru fiecare baton.

Nutriţie Specifică

Sunt produsele pentru o Nutritie Specifica sau Suplimentele Nutriţionale care stau la baza unei nutriţii echilibrate. Produsele noastre au fost dezvoltate de oameni de ştiinţă, motiv pentru care ele sunt sigure şi potrivite oricărei persoane.

Fie că vă preocupă întărirea sistemul imunitar, vitalitatea, sănătatea inimii, digestia sau orice altceva, aceste produse acoperă toată gama de necesităţi! Personalizaţi-vă programul, selectând gama de produse care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.

Încearca Liftoff, băutură energizantă efervescentă, uşor de preparat şi plină de energie, oricând şi oriunde! Are un aport caloric scăzut, conţine guarana şi cofeină, care o să vă ajute să rămâneţi concentrat. O porţie conţine 100% din necesarul zilnic recomandat de: vitamina B, de care organismul are nevoie să producă energie şi de vitamina C, cunoscută pentru proprietăţile antioxidante.

Produse de Îngrijire Personală

Produsele de Îngrijire Personală de la Herbalife vă ajută să arătaţi bine în exterior. Începeţi cu produsele de îngrijire a pielii din gama NouriFusion, care diminuează efectele îmbătrânirii şi vă protejează, hidratează şi hrănesc pielea în fiecare zi. Bucuraţi-vă de proprietăţile calmante ale extractelor de Aloe Vera şi adăugaţi în final parfumul Herbalife!

Cu ingrediente ca: antioxidanţi, Aloe Vera, ceai verde, produsele de îngrijire personală de la Herbalife vă hrănesc pielea din cap până în picioare.

Încearcă gama NouriFusion, care foloseşte o formulă unică bazată pe vitaminele A, C şi E care ajută pielea să rămână hidratată şi radiind de sănătate. Vitaminele ACE pentru faţă! Răsfaţă-ţi pielea cu o îmbinare între ştiinţă şi natură. Acest sistem de îngrijire te ajută să ai o piele sănătoasă, curată, tonică.

LISTA DE PRETURI HERBALIFE


Cum poti deveni CONSULTANT HERBALIFE?

Este necesar sa parcurgeti citiva pasi simpli:

1. Completati formularul de inscriere de mai jos;

2. Dupa inscriere, veti primi informatii referitoare la urmatorul Seminar de nutritie si marketing care va fi organizat in Romania.

3. Pentru inregistrararea oficiala in cadrul Companiei Herbalife din Los Angeles, este necesar sa cumparati "Licenta internationala de distributie". Aceasta licenta este inregistrata automat si recunoscuta in cele 59 de tari unde Compania Herbalife are reprezentante deschise.

Pentru a beneficia de oferta Herbalife, cumparati

“Pachetul de afacere internationala”

 • Pretul este de 35$;
 • Contine: Licenta de distributie, un produs renumit in intrega lume: Formula 1, manuale, brosuri, pliante si instrumente care sa va ajute in promovarea afacerii.

Ce avantaje va ofera licenta Herbalife?

 • Drept de activitate pe plan national si international;
 • Un profit direct din start de 25%, posibilitatea de a beneficia de profituri mai mari (50%) si de o cariera in acest domeniu;
 • Cursuri gratuite;
 • Contabilitate si evidenta computerizata si centralizata asigurata gratuit de Companie;
 • Posibilitatea de calificare pentru traininguri internationale si vacante gratuite.

Aveti ocazia sa demarati o afacere proprie cu doar 35$, intr-o activitate de viitor, avand sustinerea celei mai puternice companii din domeniu.

Formularul de inscriere Herbalife

Doresc livrare prin:*Pentru comenzi mai mari de 150 lei, expedierea produselor Herbalife in Romania este gratuita indiferent de modalitate de expediere (curier rapid sau Posta Romana).

In colet se vor afla factura, informatii despre modul de consum, recomandari pentru alimentatie, recomandari pentru un stil de viata mai sanatos, etc.

Coletul se achita la livrare.

free templates
Make a Free Website with Yola.